Új irányok egy cég életében - Valami új születik

Hogy mi hozza egy cég életében az új irányokat? Sorolhatnánk a listát, azonban a legésszerűbb dolog talán az, ha az ember a tevékenysége közben gyűjtött tapasztalatokat használja fel. Nálunk sem történt ez másként, évek óta járjuk a sokszor utolsó pillanatban jött, kétségbeesett hívásoknak köszönhetően a gyárakat, ahol sok esetben a vállalati hierarchia minden tagja üti az alatta lévő ember fejét, és sürgeti a gyártás újraindítását, melyet könnyebb esetben „csak” egy meghibásodott alkatrész akadályoz, rosszabb esetekben azonban szoftveres probléma, ahol a megoldás korán sem biztos, hogy gyorsan és olcsón kivitelezhető.

Kicsit olyan ez, mint a fogorvos, az ember tudja, hogy időnként el kellene menni kontrollra, meg kellene előzni a bajt, azonban mégsem teszi, megvárja a probléma első jeleit, sőt sokszor azt is, hogy a tünetek már elviselhetetlen szintig fajuljanak el, és csak nagy fájdalom, és sok pénz árán ül bele csak abba a bizonyos orvosi székbe.

Jó jó, a gyártás világában azért talán kicsit más a helyzet, itt az emberek jelen esetben nem is tudnak arról, hogy van más választás, mint a megtörtént baj elszenvedése, itt is létezik megelőzés és igenis van mód arra, hogy felkészüljenek egy esetleges szoftveres meghibásodásra.

PLCadatőr, adatmentés, PLC program archiválása
Az üzembiztonság záloga: PLCadatőr.

Egy igazi kihívás megtalálni azokat a tulajdonosokat és azokat a tulajdonosi szemlélettel rendelkező vezetőket, akik számára ez a szolgáltatás igazi értékkel bír.

A szolgáltatás piacra dobása óta ezen dolgozunk, hogy a PLCadatőr a lehető legtöbb érintetthez eljusson. Jelenleg úgy érezzük, ez a mi egyik új irányunk, amiben a piacon elsőként tudunk szakmai segítséget nyújtani.

Az elhatározás szilárd, az első visszajelzések, a sok „Jaj, miért nem jöttek maguk korábban?” felkiáltás, a sok meghallgatott történet a meghibásodott gép szoftverének kutatómunkájáról, az erre elment több hétről és nem kevés anyagi ráfordításról, mind minket igazol.

Persze nap, mint nap keressük az új irányokat, melyeknek ötletmorzsáit szintén a mindennapi élet szórja a fejünkbe. Sok szép, sok megmosolyogtató is akad köztük. Agyaltunk mi már azon, hogy Fejlesztő Központot nyitunk gyerekeknek vagy lángost árulunk majd a Tisza-tó partján, de még hiszünk benne, hogy a mi új irányaink itt, a mi szakmánkban vannak elrejtve.

Addig is mi járjuk az országot és igyekszünk minél több helyre eljuttatni az üzenetet:

Ezt is lehet másképp!

Megér egy beszélgetést!